• Det Kongelige Teater og Brorfelde Observatorium

  Det Kongelige Teater og Brorfelde Observatorium

  Online magasinet DANISH har udgivet en artikel om vores igangværende projekter på Det Kongelige Teater og Brorfelde Observatorium. Læs artiklen her.
   Det Kongelige Teater

  Det Kongelige Teater

  I By & Lands juni nr. fortæller Camilla Løntoft Nybye om restaureringen af Det Kongelige Teaters loggia, et historisk fund og arbejdet med at åbne bygningen mere op mod offentligheden. Se mere om By & Land her.
   Copenhagen Business School

  Copenhagen Business School

  Byggeplads.dk har i juni 2015 bragt en artikel om Rønnow Arkitekters om- bygning af det tidligere privathospital Hamlet til et tidssvarende kandidathus for Copenhagen Business School. Læs artiklen her.
  Christians Kirke

  Christians Kirke

  Amagerbladet har den 12. august 2014 bragt en artikel om istandsættelsen af tårnets ure på Christians Kirke. Download pdf af artiklen her.
   Hagested Kirke

  Hagested Kirke

  Rønnow Arkitekter forestår for Hagested Sogns Menighedsråd arbejdet med varmeanlæg og indvendig kalkning I Hagested kirke. Download pdf af artiklen her.
   St. Heddinge

  St. Heddinge

  Realdania Byg har udgivet en bog om St. Heddinge Råd-, Ting- og Arresthus. Camilla L. Nybye har skrevet en artikel i bogen. Den kan købes eller downloades gratis på Realdanias hjemmeside. Download pdf af bogen her.
 • Den gamle kastanje puffer til Møllen

  Den gamle kastanje puffer til Møllen

  Rønnow Arkitekter står for istandsættelsen af Tadre Mølle, hvor der tages alternative funderingsmetoder i brug pga. den fredede kastanje. Download artiklen her.
   Øregård Gymnasium

  Øregård Gymnasium

  I det nyeste nummer af Byggeri+Arkitektur er der en artikel om den nye tilbygning på Øregård Gymnasium, som Rønnow Arkitekter har tegnet. Download pdf af artiklen her.
   Bredeslippe 9-11, Ribe

  Bredeslippe 9-11, Ribe

  Camilla Nybye har skrevet en artikel i By&Land nr. 93 om restaureringen af Bredeslippe 9-11 i Ribe. Bygningen er netop blevet præmieret, se under nyheder. Download pdf af artiklen her.
  Arkitektfirma skifter navn

  Arkitektfirma skifter navn

  Nordvestnyt (Venstrebladet) har skrevet en artikel om vores 40 års jubilæum og navneskift. Download pdf af artiklen her.
   Jubilæumsbog om Rønnow

  Jubilæumsbog om Rønnow

  Jubilæumsbog om Rønnow Arkitekter er udkommet. Download pdf af jubilæumsbog her.
   Svinninge Elværk

  Svinninge Elværk

  Publikation om restaureringen af Svinninge Elværk. Udgivet af SEAS-NVE i samarbejde med Rønnow Arkitekter A/S. Download pdf af bogen her.
 • Varemærket er kvalitet

  Varemærket er kvalitet

  Tegnestuen medvirker i publikationen 'Fortællinger om Vækst - 8 nye veje til succes for virksomheder i Region Sjælland'. Udgivet af Vækstforum Sjælland og Væksthus Sjælland 2011. Download pdf af artiklen her.
   Fyrre, frisk og fuld fart frem

  Fyrre, frisk og fuld fart frem

  Artikel i 'Viden og vækst', udgivet af Holbæk Regionens Erhvervsråd 2011. Download pdf af artiklen her.
   Maskinhallen i svinninge

  Maskinhallen i svinninge

  Artikel om restaureringen bragt i 'Weekendavisen' d. 23.8.2008. Download pdf af artiklen her.
  Bakkekammen 45 holbæk

  Bakkekammen 45 holbæk

  Restaureringen af Bakkekammen 45 er forestået af Rønnow Arkitekter og omtalt i artiklen 'Hjemligt og smukt som et gammelt hus'. Politiken d. 27.9.2009. Download pdf af artiklen her.
   Det norske hus på liselund

  Det norske hus på liselund

  Særtryk fra 'Arkitektur DK 7-2000'. Udgivelsen kan rekvireres hos Rønnow Arkitekter A/S Kontakt lk@ra.dk.
   
 • 1
 • 2
 • 3
Publikationsarkiv
Fredensborgslot_Baggrund