RØNNOW ARKITEKTER ER PRÆKVALIFICERET TIL SKOLEN VED SUNDET OG CHRISTIANSFELD GL. SKOLE

I et team bestående af H+ Arkitekter, Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniører og Dansk Energi Management & Esbensen er Rønnow Arkitekter prækvalificeret til helhedsrenoveringen af den fredede Skolen ved Sundet, nybyggeri af fritidshjem på grunden samt ombygning af eksisterende lokaler for etablering af skolemadsordning.
Skolen ved Sundet består af Hovedskolen samt Friluftsskolen, som blev bygget i 1938 af Kaj Gottlob. Skolens oprindelige bygninger blev fredet i 1990.
Skolen skal, mens den er i drift, helhedsrenoveres inden for seks definerede indsatsområder: indvendig og udvendig genopretning, energirenovering, indeklima, tilgængelighed, klimatilpasning samt modernisering. Endvidere skal den tidligere inspektørbolig ombygges til et EAT køkken og en bygning fra 1990'erne skal nedrives og erstattes af en ny bygning, der fremover skal huse alle skolens fritidshjembørn.

Sammen med Vandkunsten er vi prækvalificeret til renovering og ombygning af den fredede Christiandsfeld gl. Skole samt opførelse af 2500m2 almene familieboliger, der delvist skal indrettes i den gamle skole.
Christiansfeld gl. Skole er beliggende på en unik grund i den historiske by, der i 2015 blev anerkendt som verdensarv af Unesco. Boligerne skal indrettes i den gamle skole i Lindegade/Nørregade. I Lindegade er bygningerne fredet og skal restaureres, mens bygningerne på Nørregade skal rives ned og her skal der opføres et helt nyt byggeri, der skal passe ind sammen med de historiske bygninger. I opgaven indgår også disponering af et nyt gårdrum, der skal binde bygningsanlægget sammen til en ny helhed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

188x188

Christiansfeld gl. Skole
Kolding Kommune

188x188

Skolen ved Sundet
Andreas Trier Mørch

188x188

Skolen ved Sundet
Andreas Trier Mørch

LiselundGl.slot_Baggrund