RØNNOW I NEW YORK

Elise Stoklund fra Rønnow Arkitekter har deltaget i den 6. internationale APR-konference (Architectural Paint Research) som i år blev afholdt i New York på Colunbia University.
Under emnet; Farvearkæologi og -forskning, blev der afholdt over 30 forelæsninger, der blev præsenteret af forelæsere fra hele verden.
Med reference til Charles og Ray Eames' kortfilm: "Powers of Ten", satte konferencen fokus på maling i alle skalaer - fra malingspigmenter og farvepartikler, over et malet hus, til mere overordnede regionale dekorations- og stilhistorier.


Én af dagene bød på guidede ekskursioner, til 10 forskellige steder i New York, hvor igangværende projekter, med relation til APR, blev gennemgået.

 

Til offentliggørelse og ophængning under konferencen var udvalgt en række posters, til belysning af forskellige aspekter af konferencens emne.

Rønnow Arkitekter deltog med en poster, udarbejdet i samarbejde med Nationalmuseet og malerfirmaet Møllmann. Posteren beskrev de udførte arbejder, i forbindelse med istandsættelsen af loggia og teatersal, på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

 

APR-konferencen bød på et spændende indblik i et hjørne af faget, vi som arkitekter normalt ikke dykker så langt ned i. 

Læs mere om konferencen her.

 

 

 

 

 

 

 

 

170407DKT-Farvearkologisk-undersgelse_188x188

Mikala Bagge, Nationalmuseet

188x188

Rønnow Arkitekter

188x188

Rønnow Arkitekter

 

Holbkmuseum_Baggrund1